-e-krona-header__icon
u
u
b
o

POSTELJNINA IN OPREMA ZA VRTCE

O PODJETJU

UUBO je vodilno slovensko podjetje v izdelavi otroške posteljnine in opreme za vrtce, specializirano za tipsko posteljnino za vse vrste otroških ležalnikov.

Obsežen del UUBO proizvodnje je program nepropustnih zaščitnih izdelkov za otroke.

WEB DESIGN: MOJCA BALEN, UUBO

Cilj podjetja UUBO je vrtcem ponuditi celovito storitev, od ideje do končnega izdelka

Cilj podjetja UUBO je vrtcem ponuditi celovito storitev,
od ideje do končnega izdelka

RAZVOJ & PROIZVODNJA & MATERIALI

RAZVOJ & PROIZVODNJA

Lastni razvojni oddelek, izbrani materiali, inovativni pristopi, vrhunska tehnologija in 100% narejeno v Sloveniji zagotavljajo varnost izdelkov in najvišjo kvaliteto.

Vsi izdelki UUBO so v vsakem delu proizvodnega procesa pod skrbno kontrolo, izdelani iz certificiranih materialov brez škodljivih substanc, formaldehida in težkih kovin.

MATERIALI

Veliko pozornost posvečamo izbiri materialov za Uubo izdelke. Varen tisk blago zaščiti hkrati pa ga naredi privlačnješega za otroke. Ker so izdelki namenjeni otrokom, le ti pa jih radi “pokušajo”, ni vseeno iz kakšnih sestavin so narejeni.
CERTIFIKATI za UUBO izdelke ustrezajo najvišjim evropskim standardom za varnost otrok.

ZAKAJ IZBRATI UUBO?

SLOVENSKA
BLAGOVNA ZNAMKA

Podjetje UUBO je nastalo na podlagi večletnih izkušenj v panogi, strokovnega znanja in temeljite analize potreb in želja kupcov.
Cilj podjetja je vrtcem ponuditi celovito storitev, od ideje do končnega izdelka.

LASTNA
PROIZVODNJA

Proizvodnja v Slovenija na več lokacijah omogoča stalno kontrolo izdelave izdelkov in maksimalno prilagoditev željam vrcev v dimenzijah, barvah in količinah glede na posamezne enote in skupine vrtca. Vsi izdelki UUBO so narejeni po naročilu.

RAZVOJ
TEHNOLOGIJA

Nenehen razvoj novih izdelkov, inovativnost, tehnično izvedljivi koncpeti, ki zagotavljajo najboljše razmerje med funkcionalno in enostvatno uporabo ter redna testiranja izdelkov so konkurenlne prednosti podjetja UUBO.

STROKOVNO
SVETOVANJE

Strokovna pomoč, svetovanje ob nakupu in prezentacije UUBO izdelkov v vrtcih.

KRATKI
DOBAVNI ROKI

Dobro organizirana proizvodnja in izjemne proizvodne kapacitete omogočajo izdelavo večjih količin izdelkov in kratke dobavne roke.

DARILO OB
VSAKEM NAKUPU

Simpatično darilo ob vsakem nakupu in brezplačni izdelki po naročilu večjih količin.

PRILAGODITEV
ŽELJAM VRTCA

V dimenzijah, barvah in količinah se popolnoma prilagodimo željam vrtca glede na enote in skupine.

KONKURENČNE
CENE

Vsi izdelki UUBO so narejeni v Sloveniji iz skrbno izbranih certificiranih materialov in so dobavljivi po proizvodnih cenah izključno v podjetju UUBO. Izdelki se ne tržijo preko drugih prodajnih poti ozitoma preko posrednikov, zato se ohranijo konkurenlne cene.

icon-footer__slovenska-blagovna-znamka

SLOVENSKA
BLAGOVNA ZNAMKA

icon-footer__lastna-proizvodnja

LASTNA
PROIZVODNJA

icon-footer__konkurencne-prednosti

KONKURENČNE
PREDNOSTI

icon-footer__svetovanje-ob-nakupu

SVETOVANJE
OB NAKUPU

icon-footer__kratki-dobavni-roki

KRATKI
DOBAVNI ROKI

icon-footer__darilo-ob-vsakem-nakupu

DARILO OB
VSAKEM NAKUPU

icon-footer__konkurencne-cene

KONKURENČNE
CENE

Vsi izdelki UUBO so narejeni v Sloveniji iz skrbno izbranih certificiranih materialov in so dobavljivi po proizvodnjih cenah izključno v podjetju UUBO. Izdelki se ne tržijo preko drugih prodajnih poti oziroma preko posrednikov, zato se ohranjajo konkurenčne cene.
Cilj podjetja UUBO je crtcem ponuditi celovoito storitev, od ideje do končnega izdelka.

Če potrebujete strokovno pomoč pri izbiri izdelkov, svetovanje ob nakupu ali neobvezujočo ponudbno nas kontaktirajte preko e-maila, telefona ali izpolnite kontaktni obracec.

Veselimo se sodelovanja z vami 🙂

    Soglašam, da posredovane osebne podatke hranite in uporabite, da me prek e-naslova ali telefona občasno obveščate o:


    Vaše podatke bomo uporabljali izključno za namen, za katerega smo pridobili vašo privolitev. Vaše osebne podatke bomo uporabljali zaupno in jih ne bomo posredovali tretjim osebam. Vašo zasebnost obravnavamo v skladu z določili GDPR in Zakonom o varstvu osebnih podatkov.

    Od prejemanja sporočil se lahko kadarkoli odjavite tako, da pošljete sporočilo na e-naslov: info@uubo.eu z naslovom Odjava. Po obdelavi zahteve za odjavo vam bo UUBO prenehal pošiljati vsebine, od katerih ste se odjavili. Podrobnosti o odjavi, obdelavi in varovanju osebnih podatkov si preberite na strani Varovanje podatkov