O nas

Negra, d. o. o. je podjetje, ki se ukvarja z iskanjem učinkovitih rešitev na področju ogrevanja in hlajenja. Izkušnje, ki smo jih skozi leta pridobili na terenu, so pripomogle k odločitvi, da ustvarimo točko, na kateri lahko naše stranke dobijo vse potrebne informacije in ki zagotavlja celostno ponudbo – od ideje do izvedbe.

Razstavni salon Negra je torej več kot le salon, ampak je center, iz katerega se širi mreža kakovostnih storitev. Za vas smo tukaj kot svetovalci, ob upoštevanju vseh dejavnikov, ki zadevajo vaš konkreten primer, pa v naši široki ponudbi visoko kakovostnih izdelkov najdemo takega, ki bo predstavljal optimalno rešitev za vaš dom.

Naša ponudba je široka in vključuje toplotne črpalke, klimatske naprave, kamine, štedilnike, peči na lesno biomaso in plin, IR-panele, talno ogrevanje, dimnike in še bi lahko naštevali.

Ker je zadovoljstvo strank naš glavni cilj, je pomembo, da vam zagotovimo največ oziroma da lahko pri nas izbirate med različnimi možnostmi in da vam nazadnje pomagamo izbrati najboljše. V sodelovanju s številnimi priznanimi partnerji, proizvajalci in mrežo zunanjih sodelavcev na področju servisiranja, montaže in ostalih storitev vam tako ponujamo »cel paket«, zato da boste lahko brez skrbi uživali udobje vašega doma.

o-nas-negra__prikazna-slika